Route beschrijving

UITNODIGING OPEN DAG 2019

Zaterdag 23 maart 2019

11:00 tot 15:00

Meent 2A

4141 AC Leerdam

De Koninklijke Nederlandsche Motorboot Club houdt zaterdag 23 maart 2019 een “Open Dag” voor nieuwe leden, aankomende leden en geïnteresseerden. Deze informatieve dag wordt gehouden in het clubhuis van de KNMC. De voorzitter van onze vereniging Peter Holleman zal een korte uitleg over de KNMC geven.

Verder kunt u in de stands en middels een doorlopende presentatie de activiteiten van de verschillende commissies bekijken, onder het genot van een hapje en een drankje. Wij zijn er om u alle informatie te geven over de KNMC en beantwoorden graag uw vragen.

“Varen doe je Samen” en het “Verbond Nederlandse Motorbootsport” zullen zich deze dag ook presenteren.

De KNMC is een landelijke vereniging van actieve en enthousiaste motorbootvaarders. De KNMC houdt jaarlijks ruim 25 toertochten. Tijdens deze tochten leert u veel mensen kennen, u komt op plaatsen waar u nooit eerder bent geweest en het verlengt uw vaarseizoen.

Ook buiten het vaarseizoen is de KNMC actief. 
In de “wintermaanden” organiseert de commissie Ledenservice interessante bedrijfsbezoeken en leerzame workshops.
Ook worden er onder meer feestelijke regionale consulavonden gehouden. Een belangrijk onderdeel van de club is het KNMC schipperskoor. Het koor treedt, zowel in clubverband als daarbuiten regelmatig op.

Voor de belangenbehartiging van de motorbootvaarders zowel op nationaal als internationaal niveau, verzet de KNMC veel werk, in nauwe samenwerking met het Verbond Nederlandse Motorbootsport.

Met deze informele open dag is het onze bedoeling u duidelijk te maken wat de KNMC betekent voor motorbootvaarders in Nederland en waarom het lidmaatschap van de KNMC meer dan de moeite waard is. Alles onder het motto ‘Varen doe je Samen’.

U kunt uzelf aanmelden via de site http://www.knmc.nl of door bijgaand formulier in te vullen en te mailen naar: taairaterces.[antispam].@knmc.nl.

Voor meer informatie kunt u bellen of mailen met het KNMC kantoor 0345 62 31 00 – taairaterces.[antispam].@knmc.nl

U krijgt een bevestiging van uw inschrijving per mail.

Wij kijken er naar uit om u te mogen begroeten.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van de KNMC

TELEFOON

0345 623100

KvK 40531138

fbsmall

ADRES

Meent 2a

4141 AC  Leerdam

 

SECRETARIAAT:  

Vanaf februari 2020 is het secretariaat weer telefonisch bereikbaar. Voor dringende zaken mail naar taairaterces.[antispam].@knmc.nl

Het lidmaatschap van de KNMC wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Beëindiging van het lidmaatschap moet voor 1 december van het lopende verenigingsjaar schriftelijk bij het bestuur zijn ontvangen. 

Privacybeleid