Leerdam is goed bereikbaar met de auto of trein

UITNODIGING OPEN DAG 2020

Zaterdag 14 maart 2020

van 11:00 tot 15:00

Meent 2A

4141 AC Leerdam

 

De Koninklijke Nederlandsche Motorboot Club houdt zaterdag 14 maart 2020 een “Open Dag” voor nieuwe leden, aankomende leden en geïnteresseerden. Deze informatieve dag wordt gehouden in het clubhuis van de KNMC in Leerdam.

De voorzitter van de KNMC Peter Holleman zal de dag beginnen met een korte uitleg over de KNMC. In de stands van de verschillende commissies kunt u de activiteiten van de betreffende commissies bekijken en bespreken. Onze leden staan paraat om al uw vragen over de KNMC te beantwoorden. Natuurlijk wordt ook voor de inwendige mens gezorgd.

De KNMC biedt o.a. toertochten aan waarbij motorbootvaarders samen nieuwe ervaringen opdoen zoals het ontdekken van onbekende vaargebieden als de zee of getijde water. Ook voor het vergroten van kennis over nautische thema’s als motoren, techniek en navigatie is de KNMC de vereniging waar ervaring wordt gedeeld en waar interessante workshops en lezingen nieuwe inzichten geven.

De KNMC is actief betrokken als gesprekspartner bij publieke overlegorganen die de veiligheid op het water, bescherming van de leefomgeving en wet- en regelgeving nastreven ten behoeve van alle watersporters. Onder andere is de KNMC convenant partner van “Varen doe je Samen” die ook aanwezig zullen zijn. Ook zal de VNM, het Verbond Nederlandse Motorbootsport zich presenteren tijdens de Open Dag.  

Met name is de KNMC de vereniging waar vriendschap en kameraadschap voorop staan. Niet alleen op het water maar ook aan land zoeken KNMC leden elkaar op bij gezellige activiteiten zoals feestelijke diners en de drukbezochte regionale consulavonden. Het Schipperskoor van de KNMC verzorgt de muzikale invulling van menig KNMC evenement maar treedt ook regelmatig op bij nautische evenementen in het land.     

Klinkt dit als een vereniging waarbij u zich zou willen aansluiten, schroom dan niet u in te schrijven voor de Open Dag 2020. Aanmelden kan door op de button hiernaast te klikken. U komt dan in het aanmeldingsformulier. Eenmaal verstuurd krijgt u een bevestiging van uw aanmelding per e-mail. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het secretariaat op telefoonnummer 0345 62 31 00 of mailen naar taairaterces.[antispam].@knmc.nl.

Wij kijken er naar uit om u te mogen begroeten!

Met vriendelijke groet,
Het bestuur van de KNMC

 

TELEFOON

0345 623100

KvK 40531138

fbsmall

ADRES

Meent 2a

4141 AC  Leerdam

 

SECRETARIAAT: 

Het secretariaat is bereikbaar op maandagmiddag van 13.00 - 16.00 uur en op dinsdag t/m donderdag van 9.00 - 15.00 uur en uiteraard via de e-mail:  taairaterces.[antispam].@knmc.nl

 

Het lidmaatschap van de KNMC wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Beëindiging van het lidmaatschap moet voor 1 december van het lopende verenigingsjaar schriftelijk bij het bestuur zijn ontvangen. 

Privacybeleid