Aanvraag KNMC Lidmaatschap

Eenmaal lid van de KNMC krijgt u toegang tot de besloten website. Hier kunt u uw scheepsgegevens zelf verder invoeren in de DataBank onder de kop Mijn Schepen.

Deze DataBank bevat gegevens van de schepen van alle leden en is doorzoekbaar op alle velden. Zo vinden KNMC leden elkaar op basis van ligplaats, type schip of andere criteria zoals motor of merk navigatie apparatuur.

Kortom, een bron van informatie toegankelijk voor alle leden.

Vul hier uw persoonsgegevens in

De KNMC is een vereniging; alle activiteiten worden voor en door leden georganiseerd. Graag vernemen wij van u of wij u in de toekomst mogen benaderen om activiteiten te ondersteunen.

Uw bankgegevens

Door verzending van dit formulier ga ik akkoord met het delen van mijn persoonlijke gegevens  met de andere leden van de KNMC op het besloten gedeelte van de website.


Beveiligings code Beveiligings code

TELEFOON

0345 623100

KvK 40531138

fbsmall

ADRES

Meent 2a

4141 AC  Leerdam

 

SECRETARIAAT: 

Het secretariaat is bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 9.00 - 15.00 uur en uiteraard via de e-mail: taairaterces.[antispam].@knmc.nl

Van 4 t/m 20 september is het kantoor gesloten - wel per e-mail bereikbaar.

Het lidmaatschap van de KNMC wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Beëindiging van het lidmaatschap moet voor 1 december van het lopende verenigingsjaar schriftelijk bij het bestuur zijn ontvangen. 

Privacybeleid