Regel hier uw KNMC lidmaatschap

Het lidmaatschap van de KNMC kan uw liefde voor de watersport naar een uitdagend nieuw niveau tillen en zo uw beleving op het water verrijken. De drie belangrijkste redenen om u aan te sluiten bij de KNMC zijn:

Verruiming van uw ervaring op het water | Door aan toertochten deel te nemen komt u op plaatsen waar u alleen misschien niet zo snel zou komen. Open een nieuw vaargebied, waag u over de grens of koers naar zee in de veiligheid van een flottielje onder leiding van ervaren toertochtleiders.

Het vergroten van uw kennis op nautisch en technisch gebied | Niet alleen door lezingen en workshops over onderwerpen van navigatie, dieseltechniek tot en met tochtverslagen en jachtbouw, maar ook door interactie met andere leden. Samen beschikken de leden van de KNMC over veel kennis en ervaring en wat is er mooier dan dat kapitaal aan informatie te delen met clubgenoten.

Vriendschap en gezelligheid | Of het nu de borrel op de steiger is, het Openingsfeest, het Galafeest of een Consulavond met clubgenoten uit uw eigen regio, de KNMC biedt het hele jaar activiteiten waar leden elkaar ontmoeten in een geanimeerde ambiance van muziek, vertier en goede wijn en spijs.

De leden van de KNMC ontvangen 6 keer per jaar een rijk geïllustreerd clubblad vol wetenswaardigheden. De frequente Nieuwsflash houdt u op de hoogte van gebeurtenissen, tochten en evenementen. Ook is een abonnement op het maandblad Motorboot bij het lidmaatschap inbegrepen.

Er ligt een informatiepakket voor u klaar bij het secretariaat van de KNMC in Leerdam. Mocht u een keer een toertocht willen meevaren voordat u definitief besluit lid te worden, neem dan eveneens contact op met het secretariaat.

 

 

lid1

Aan het lidmaatschap van de KNMC zijn de volgende kosten verbonden

Eenmalig entreegeld: €115 | Hiervoor ontvangt u de KNMC-clubdas, de clubstandaard (wimpel), KNMC-badge, de toertochtvlag en het jaarboek.

De contributie bedraagt per jaar:

  • Woonachtig in Nederland: € 260
  • Woonachtig buiten Nederland: € 285
  • Partnerlidmaatschap: € 50

TELEFOON

0345 623100

KvK 40531138

fbsmall

ADRES

Meent 2a

4141 AC  Leerdam

 

SECRETARIAAT

maandagmiddag van 13.00 - 15.00 uur en

dinsdag t/m donderdag van 9.00 - 15.00 uur

taairaterces.[antispam].@knmc.nl

Het lidmaatschap van de KNMC wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Beëindiging van het lidmaatschap moet voor 1 december van het lopende verenigingsjaar schriftelijk bij het bestuur zijn ontvangen. 

Privacybeleid