Flottielje tochten door Nederland

De commissie Toertochten organiseert in de zomermaanden tussen de 20 en 25 vaartochten op de Nederlandse binnenwateren, het IJsselmeer, de Waddenzee, de Zeeuwse wateren maar ook tochten naar het buitenland. De leden organiseren en leiden deze tochten zelf, op vrijwillige basis. De toertochten variëren van enkele dagen tot meerdere weken en ieder lid kan aan één of meerdere tochten deelnemen. 

Toertochten bieden de gelegenheid wateren te bevaren waar men alleen niet zo snel aan begint. De gezamenlijke kennis en ervaring van de flottieljeleden wordt optimaal ingezet om een veilige tocht te organiseren waarbij plezier van het varen en onderlinge gezelligheid voorop staan. Tijdens rust of verwaaide dagen is men vrij zelf op pad te gaan of kan worden deelgenomen aan een groepsactiviteit.

Heeft u interesse in het KNMC-lidmaatschap dan bent u van harte welkom aan een toertocht deel te nemen. Zo ervaart u zelf het plezier van het samen varen en de sfeer en kameraadschap binnen de KNMC.

 

Wist u dat...

Het woord 'flottielje' is afgeleid van het Spaanse verkleinwoord voor flota (vloot); "flota van kleine schepen"; afgeleid van het Oudfranse flotte; afgeleid van het Oudnoordse flotti. (wikipedia)

TELEFOON

0345 623100

KvK 40531138

fbsmall

ADRES

Meent 2a

4141 AC  Leerdam

 

SECRETARIAAT: 

KNMC Secretariaat

Hambakenwetering 15

5231 DD 's Hertogenbosch

Het secretariaat is bereikbaar op maandag t/m vrijdag, telefoon 0345 623100 (tussen 9.00-12.30 en 13.00 - 16.00 uur), of via e-mail: taairaterces.[antispam].@knmc.nl 

Het lidmaatschap van de KNMC wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Beëindiging van het lidmaatschap moet voor 1 december van het lopende verenigingsjaar schriftelijk bij het bestuur zijn ontvangen. 

Privacybeleid