Commissie Nautische Techniek

De leden van de KNMC bezitten gezamenlijk over een hoeveelheid kennis en ervaring over motorboten die onovertroffen is. Voor hen is het uitwisselen van deze aanwezige expertise een waardevol onderdeel van het lidmaatschap. 

De Commissie Nautische Techniek heeft tot doel om de gezamenlijke kennis binnen de KNMC te vergaren en beschikbaar te stellen opdat de leden optimaal gebruik kunnen maken van deze unieke en waardevolle bron van gegevens. De informatie die zo tot stand is gekomen wordt voortdurend verfijnd en aangevuld. 

Ook het uitwisselen van informatie over o.a. waterwegen en vaargebieden en alles wat met motorboot varen te maken heeft, is een belangrijke taak van de commissie.

In dit kader wordt nauw samengewerkt met meerdere instanties waaronder de KNRM, VNM, Varen doe je Samen, Stichting Waterrecreatie Nederland, Deutsche Motoryachtverband (DMYV) en de Vlaamse Vereniging voor Watersport (VVW). Op het gebied van belangenbehartiging is de commissie actief in de European Boating Association (EBA) en het NOC-NSF.

De KNMC is een graag geziene gast op en rond het water.

TELEFOON

0345 623100

KvK 40531138

fbsmall

ADRES

Meent 2a

4141 AC  Leerdam

 

SECRETARIAAT: 

KNMC Secretariaat

Hambakenwetering 15

5231 DD 's Hertogenbosch

Het secretariaat is bereikbaar op maandag t/m vrijdag, telefoon 0345 623100 (tussen 9.00-12.30 en 13.00 - 16.00 uur), of via e-mail: taairaterces.[antispam].@knmc.nl 

Het lidmaatschap van de KNMC wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Beëindiging van het lidmaatschap moet voor 1 december van het lopende verenigingsjaar schriftelijk bij het bestuur zijn ontvangen. 

Privacybeleid