1 juli start maaien waterplanten IJmeer en Markermeer

Geplaatst op 30-06-2019  -  Categorie: Algemeen

Op 1 juli 2019 wordt er gestart met het maaien van een groot gebied met waterplanten op het IJmeer en Markermeer. Watersporters en watersportbedrijven hebben veel last van de waterplanten.

Voor het maaien van de waterplanten is een stichting opgericht: de Stichting Maaien Waterplanten IJmeer Markermeer. Dit als onderdeel van een meerjarige aanpak van de waterplantenproblematiek in een samenwerkingsverband van gemeenten, provincies en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. “Om het vaargebied aantrekkelijk te houden, is het van belang dat er tijdig en voldoende gemaaid wordt”, zegt Gerdina Krijger, regiomanager Midden-Nederland van HISWA Vereniging.

Lees meer hierover op www.watersport-tv.nl


NieuwsFlash Overzicht

NieuwsFlash Nr. 19

Datum: 18 juli 2019
Categorie: NieuwsFlash
LEDENMUTATIES Ingeschreven als lid: M.M. Mühlemann Naam schip: MISTER X J. Tijssen Naam schip: TIJS Aanvraag lidmaatschap: A.W.M. van Ruiten Parallelweg Zuid 55 2914 LD Nieuwerkerk a/d IJssel Naam schip...

NieuwsFlash Nr. 18

Datum: 15 juli 2019
Categorie: NieuwsFlash
KNMC App vanaf nu operationeel Belangrijk voor de KNMC en ook als zodanig verwoord in het beleidsplan is de communicatie met de leden, zo mogelijk met brede vaar- en verenigingsinformatie. Verschillende zaken hiertoe...

TELEFOON

0345 623100

KvK 40531138

fbsmall

ADRES

Meent 2a

4141 AC  Leerdam

 

SECRETARIAAT - GESLOTEN VAN 19 JULI T/M 5 AUGUSTUS 2019

 

taairaterces.[antispam].@knmc.nl

Het lidmaatschap van de KNMC wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Beëindiging van het lidmaatschap moet voor 1 december van het lopende verenigingsjaar schriftelijk bij het bestuur zijn ontvangen. 

Privacybeleid