Havenmeester van het Jaar 2019

Geplaatst op 13-05-2020  -  Categorie: Algemeen

KNMC kiest havenmeester Christa Beuker van Jachthaven Oosterhaven in Groningen tot Havenmeester van het Jaar 2019

Ieder jaar meren de leden van de KNMC af in jachthavens door het hele land. Met name tijdens de vele toertochten die de KNMC organiseert worden talloze havens bezocht. Leden van de KNMC willen graag hun erkentelijkheid tonen voor de gastvrijheid die zij in jachthavens ervaren door een van de vele excellente havenmeesters in Nederland tot Havenmeester van het Jaar te verkiezen.

Een van de doelstellingen van de KNMC is het promoten van de watersport en met name het motorboot varen. Jachthavens zijn een vitaal onderdeel van de infrastructuur die waterrecreatie mogelijk maakt en daarom verkiezen de leden van de KNMC ieder jaar een havenmeester die zich op bijzondere wijze heeft onderscheiden op het gebied van gastvrijheid en dienstverlening.        

In 2019 is Christa Beuker van Jachthaven Oosterhaven in Groningen uitgekozen tot Havenmeester van het Jaar. In een telefonische reactie op de verkiezing zegt Christa: 

Wat een leuke verrassing dat Jachthaven Oosterhaven is gekozen. Wij doen er alles aan om de vele passanten die ieder jaar terugkomen zo hartelijk mogelijk te ontvangen. Serviceverlening staat hoog in ons vaandel en in onze mooie stad Groningen, met musea, restaurants en winkeltjes op loopafstand van de haven, is altijd iets te doen…”.   

Het bestuur van de KNMC hoopt dat dit jaar nog de mogelijkheid zal bestaan om samen met Christa en haar team de uitverkiezing tot Havenmeester van het Jaar 2019 in Groningen te vieren.   


TELEFOON

0345 623100

KvK 40531138

fbsmall

ADRES

Meent 2a

4141 AC  Leerdam

 

SECRETARIAAT: 

Het secretariaat is bereikbaar op  dinsdag en donderdag van 9.00 - 15.00 uur en uiteraard via de e-mail:  taairaterces.[antispam].@knmc.nl

 

Het lidmaatschap van de KNMC wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Beëindiging van het lidmaatschap moet voor 1 december van het lopende verenigingsjaar schriftelijk bij het bestuur zijn ontvangen. 

Privacybeleid