Nieuwsflash nr. 24 - 2020

Geplaatst op 08-09-2020  -  Categorie: Algemeen

 

jm-8sep20a

In memoriam Joost Meijer

Op vrijdag avond is ons KNMC-lid Joost Meijer overleden. Opgenomen in het ziekenhuis voor een relatief eenvoudige ingreep bleken er complicaties te zijn ontstaan die hem fataal zijn geworden.

Joost heeft als advocaat de afgelopen jaren een belangrijke rol gespeeld in de KNMC. Hij wist de juiste benadering te kiezen bij de problemen die ontstonden naar aanleiding van het koninklijk logo in onze clubvlag. Verder was hij altijd bereid de KNMC te adviseren in moeilijke kwesties. Joost was naast zijn KNMC activiteiten ook tot voor kort voorzitter van het VNM. Voor de Vamex trad hij op als vereffenaar, verantwoordelijk voor een goede afhandeling van deze stichting in liquidatie.

Wij verliezen in hem een trouw en trots KNMC lid. Wij wensen zijn vrouw Kaushilya Budhu Lall sterkte toe dit verlies te dragen.

Bestuur KNMC


TELEFOON

0345 623100

KvK 40531138

fbsmall

ADRES

Meent 2a

4141 AC  Leerdam

 

SECRETARIAAT: 

Het secretariaat is bereikbaar op dinsdag t/m donderdag van 9.00 - 15.00 uur en uiteraard via de e-mail: taairaterces.[antispam].@knmc.nl

Van 4 t/m 20 september is het kantoor gesloten - wel per e-mail bereikbaar.

Het lidmaatschap van de KNMC wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Beëindiging van het lidmaatschap moet voor 1 december van het lopende verenigingsjaar schriftelijk bij het bestuur zijn ontvangen. 

Privacybeleid