NieuwsFlash nr. 34 - 2021

Geplaatst op 28-12-2021  -  Categorie: Algemeen

Fotowedstrijd graafland17@icloud.com

Hooggeachte fotoactivisten van de KNMC,

De fotowedstrijd van dit jaar heeft drie winnaars opgeleverd. Inmiddels heeft de jury ook al beslist wie de overall winnaar is. Deze wordt bekendgemaakt en feestelijk gehuldigd op het openingsfeest van 2022. Iedereen, die voor 14 januari inzendt, dingt dus mee naar de F1 trofee van 2022 en komt misschien op de voorpagina van ons februarinummer.

Er worden vaak mooie opnames ingestuurd maar helaas ook vaak in een te lage resolutie. Hieronder een korte uitleg over de procedure bij b.v. de iPhone.

Op de iPhone is het handig om eerst in je fotoarchief de gewenste foto’s te selecteren en dan via het deelicoontje* op e-mail te
drukken. Zo worden alle afbeeldingen meteen als attachment ingevoegd. Let er bij het verzenden op dat je ‘ware grootte’ kiest, anders worden je foto’s alsnog gecomprimeerd. Let ook op de verhouding lengte/breedte. Dit moet ongeveer 3:4 zijn horizontaal. Dus geen verticale opnames van zeilschepen.

Via e-mail versturen, uitsluitend aan graafland17@icloud.com Let op: WhatsApp is niet geschikt om hoge resolutie te versturen.

Tot slot; we komen misschien wel opnames te kort door minder activiteiten wegens Corona. Met wat geluk krijgen we nog een keer sneeuw dus haast je in dat geval naar het water, havens, enz. Mist en tegenlicht leidt vaak tot prachtige resultaten. Geen winter opnames?? Kijk nog even of je een oudere opname van dit jaar hebt liggen. Op de voorpagina staan is toch een hele eer!

Namens de jury.

Jeannette Waleveld, Mariszkà Bos en Paul Graafland

Inzendingen uitsluitend naar: graafland17@icloud.com 

* Deelicoontje : is een vierkantje met daarin pijltje naar boven wijzend 


TELEFOON

0345 623100

KvK 40531138

fbsmall

ADRES

Meent 2a

4141 AC  Leerdam

 

SECRETARIAAT: 

Het secretariaat is bereikbaar op dinsdag t/m donderdag (tussen 9.00 - 15.00) via e-mail: taairaterces.[antispam].@knmc.nl  of telefoon 0345 623100

 

 

 

 

Het lidmaatschap van de KNMC wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Beëindiging van het lidmaatschap moet voor 1 december van het lopende verenigingsjaar schriftelijk bij het bestuur zijn ontvangen. 

Privacybeleid