NieuwsFlash 09 - 2024

Geplaatst op 21-02-2024  -  Categorie: Algemeen

Ook dit jaar organiseert de KNMC weer de cursus Samen Varen. 
Leerzaam en gezellig bovendien!
14, 15 en 16 mei te Huizen NH

Deze cursus is met name bedoeld voor mensen die het lastig vinden om zelf aan het roer te gaan staan. En dat kan allerlei oorzaken hebben: onbekend maakt onbemind, gebrek aan zelfvertrouwen en… het gaat toch goed zo? 

Toch is belangrijk dat je het roer kunt overnemen als dat nodig is, zeker als je met z’n tweeën vaart. En dat je dan ook weet hoe alles werkt en wat je precies moet doen.

Deze cursus zit boordevol nuttige informatie die wordt gegeven door vakkundige instructeurs van opleidingsinstituut Aurora Commu-nautiek (vaartrainingen.nl). Er is een theorie-ochtend waar allerlei belangrijke onderwerpen aan de orde komen. Maar er wordt vooral veel geoefend in het manoeuvreren en aanleggen van een schip. 

En dat oefenen doe je natuurlijk niet alleen. Onder begeleiding van één van de instructeurs wordt eerst gezamenlijk geoefend en de dag daarna met je partner op het eigen schip waarbij de instructeurs van schip naar schip hoppen om hulp te bieden en uitleg te geven.

De datum van de cursus is expres vroeg in het jaar gepland zodat de rest van het vaarseizoen alles in praktijk gebracht kan worden.

De cursuskosten worden gedragen door de Stichting KNMC Watersport. Deze stichting staat o.a. voor veiligheid op het water en op het eigen schip. Maaltijden en liggeld zijn voor eigen rekening.

Kijk voor de complete informatie op de activiteitenkalender op de website of in het clubblad van januari. 

Mis het niet en schrijf snel in nu het nog kan.

We hopen jullie op 14 mei in Huizen te kunnen verwelkomen! 

Titia Reijntjes en Göran Frankler


TELEFOON

0345 623100

KvK 40531138

fbsmall

ADRES

Meent 2a

4141 AC  Leerdam

 

SECRETARIAAT: 

KNMC Secretariaat

Hambakenwetering 15

5231 DD 's Hertogenbosch

Het secretariaat is bereikbaar op maandag t/m vrijdag, telefoon 0345 623100 (tussen 9.00-12.30 en 13.00 - 16.00 uur), of via e-mail: taairaterces.[antispam].@knmc.nl 

Het lidmaatschap van de KNMC wordt jaarlijks stilzwijgend verlengd. Beëindiging van het lidmaatschap moet voor 1 december van het lopende verenigingsjaar schriftelijk bij het bestuur zijn ontvangen. 

Privacybeleid